Právě je čtv dub 25, 2019 8:21 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
spravne zobrazenie ciar 
Autor Zpráva

Registrován: stř zář 12, 2018 9:33 am
Příspěvky: 1
Příspěvek spravne zobrazenie ciar
Prosim vas ako mam nadstavit archicad aby mi zobrazovalo spravne ciary. Ked urobim prienik nejakych konstrukcii napr 2 stien tak aj v mieste styku mi zobrazuje hrubu ciaru. Chcem to tak aby styk so vzduchom boli hrube a styk materialov tenke


Přílohy:
steny.jpg
steny.jpg [ 64.28 KiB | Zobrazeno 1471 krát ]
stř zář 12, 2018 9:36 am
Profil

Registrován: čtv čer 27, 2013 2:32 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek Re: spravne zobrazenie ciar
Neviem o tom, že by to bolo možné v archicade takto nastaviť. Čiara je definovaná obrysom konštrukcie.

Možno ma niekto opraví, ale nedokázal som na to prísť...

_________________
Archicad 22 (cz), OSX 10.14 macOS Mojave


pát dub 05, 2019 1:12 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz