|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 12:41 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Tlac do pdf- bez farebnych vyplni
Autor |
Zpráva |
robosantana
|
Tlac do pdf- bez farebnych vyplni
Dobry den, potreboval by som poradit ako vytlacit vykres do pdf (pomocou oranizera z vykresovej zlozky) tak, aby nevytlacilo farebne vyplne. Konkretne sa mi jedna o to, ze mam bubliny s cervenou vyplnou (rekonstrukcie) a pri tlaci mi ich vytlaci bud ako farebne (pri farebnom tisku) alebo ako plne cierne bubliny (pri CB tlaci). Viem ich vsetky vymazat, ale nepride mi to ako spravne riesenie.
Dopredu dakujem za vase odpovede.
Robert Sz.
_________________ AC22CZ
|
ned bře 19, 2017 11:34 pm |
|
|
Karmali
Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am Příspěvky: 270 Bydliště: Plzeň
|
Re: Tlac do pdf- bez farebnych vyplni
Zkusil bych pro tisk upravit sadu per tak, aby jste přepsal to červené pero na bílé a máte po problému. Jinak co se týče tisku doporučuji používat pouze syté barvy, které Vám po převedení do černobílého tisku nevyblednou do nečitelnosti (i když tady to závisí i na kvalitě tiskárny případně plotru)
_________________ Archicad 22, Artlantis Studio 6, Twinmotion Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování
|
čtv bře 30, 2017 2:25 pm |
|
|
robosantana
|
Re: Tlac do pdf- bez farebnych vyplni
Ano dakujem, tak som to urobil- vytvoril novu sadu pier CB-tlac a vsetko klape.
Szantoo
_________________ AC22CZ
|
ned dub 02, 2017 3:24 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|