Právě je čtv srp 16, 2018 2:47 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
ohnutí více prvků pomocí OHNOUT 
Autor Zpráva

Registrován: úte led 16, 2007 7:36 pm
Příspěvky: 101
Příspěvek ohnutí více prvků pomocí OHNOUT
Obrázek
Obrázek
Dobrý den, umím jakkoli deformovat 1 objekt ale s více objekty je problém. Jak nastavím, aby se mi ta deformace stahovala na všechny prvky které se přenesly z AC10 do MaxonFormu? Chtěl bych právě trochu ohnout tu špičku a taky aby se s tím ohýbala rovina ve které leží lana. Na druhém obrázku je právě výčet všech desek a všech lan. Já totiž myslel, že když to pomocí nástroje v AC přenesu do MaxonFormu, tak se to tam načte jako 1 objekt. Doufám že jsem to napsal trochu srozumitelně, mám AC10 1010 a MaxonForm který komunikuje s AC10

Doplněno: Taky jsem to v AC10 zkusil uložit jako gsm prvek a pak ho vložit do maxonFormu ale tam (v Max) se mi nepřenesly lana
Neříkejte že nikdo neděláte v Maxonu, please help
Pane Luboši vy také nevíte kde je zakopaný pes?


úte úno 27, 2007 12:22 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 12:22 pm
Příspěvky: 100
Bydliště: Ježov (HO)
Příspěvek ohnutí lana
čau, možná trochu pozdější odpověd ale přece. Tak Já bych to řešil takhle: Označil bych si ty pruty které chci deformovat, pak bych znich vytvoril jeden objekt a na nej aplikoval deofromaci Ohnutí. Jelikož je to import z Archicadu tak asi počítej,že ty lana nebudou mít skoro žádnou segmentaci => že deformace neprobehne v poádku. Proto pomocí nástoroje Nůž (zkrt. K) (rovinu - aplikovat na oznacene prvky) Bych lana segmentoval. Dejme tomu že dle rozměrnosti tak po 1m. od oka. nyní by to mělo jit krásne deformovat. Stejný způsob lze rešit i na ostatní prvky

_________________
i486 DX
4MB RAM
HDD: 40MB
Archicad 11


stř črc 25, 2007 7:04 pm
Profil

Registrován: stř lis 19, 2014 11:06 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: ohnutí více prvků pomocí OHNOUT
Dobrý den, umím jakkoli deformovat 1 objekt ale s více objekty je problém. Jak nastavím, aby se mi ta deformace stahovala na všechny prvky které se přenesly z AC10 do MaxonFormu? Chtěl bych právě trochu ohnout tu špičku a taky aby se s tím ohýbala rovina ve které leží lana. Na druhém obrázku je právě výčet všech desek a všech lan. Já totiž myslel, že když to pomocí nástroje v AC přenesu do MaxonFormu, tak se to tam načte jako 1 objekt. Doufám že jsem to napsal trochu srozumitelně, mám AC10 1010 a MaxonForm který komunikuje s AC10

Doplněno: Taky jsem to v AC10 zkusil uložit jako gsm prvek a pak ho vložit do maxonFormu ale tam (v Max) se mi nepřenesly lana
Neříkejte že nikdo neděláte v Maxonu, please help
___________________________
noor


stř lis 19, 2014 11:08 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz