Právě je úte čer 19, 2018 8:30 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
tak to fakt nechapu 
Autor Zpráva

Registrován: ned lis 01, 2009 8:58 pm
Příspěvky: 4
Příspěvek tak to fakt nechapu
lidi, tohle fakt asi nepochopim, možná jste se stím někdo setkali tak mi poradíte.
mam vyplochovanou třeba mapu vše je v jedné rovině 0. dam posunout s nakopírováním a ejhle celé se to malinko nakloní asi tak o 0,0něco stupňů takže se to stane nepoužitelné.
když dam ctrl c a ctrl v to samé.


úte pro 01, 2009 9:30 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: tak to fakt nechapu
splet sem s archicadem

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


stř pro 02, 2009 9:18 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz