Právě je pon říj 22, 2018 12:54 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
zobrazeni_nove_hladiny_ve_starsi_scene 
Autor Zpráva

Registrován: ned lis 01, 2009 8:58 pm
Příspěvky: 4
Příspěvek zobrazeni_nove_hladiny_ve_starsi_scene
ahoj,
tak...
V průběhu kresby si nastavím scény. Kreslím dál, vytvářím nové hladiny...
Jakmile se vrátím do starších scén, tak se mi tam automaticky zobrazují nově vzniklé hladiny.
Existuje něco jak zakázat automatické zobrazování nově vytvořených hladin?
předem děkuji za jakékoli info.
Xveith


čtv lis 26, 2009 10:28 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 11, 2005 1:16 pm
Příspěvky: 95
Příspěvek Re: zobrazeni_nove_hladiny_ve_starsi_scene
Při tvorbě scén můžete na dialogu zatrhnout, co se má v dané scéně zahrnout do animace - tím se dá tato záležitost docela slušně ovlivnit.

_________________
Joanna Linhartová
ADS, v.o.s.
joanna.linhartova@adsstudio.cz
602 544 746
Skype: joannalinhartova
http://www.adsstudio.cz


čtv pro 03, 2009 1:02 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz