Právě je stř pro 12, 2018 4:41 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
hromadne_prikazy_hladin 
Autor Zpráva

Registrován: ned lis 01, 2009 8:58 pm
Příspěvky: 4
Příspěvek hromadne_prikazy_hladin
Ahoj,
nakonec i já sáhl po sketchupu (free)... nevíte, je-li možné větvit hladiny? (předpokládám že ne, no neva), a je možné alespoň nějak hromadně vypnout třeba pět hladin naráz?
díky


ned lis 01, 2009 9:08 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 11, 2005 1:16 pm
Příspěvky: 95
Příspěvek Re: hromadne_prikazy_hladin
Nevím přesně co myslíte větvením hladin - asi, jestli může mít hladina podhladinu? Tak to bohužel ne, a co se týče druhého dotazu, tak taky to najednou nejde. Ale zato tam jde spousta jiných věcí :wink:

_________________
Joanna Linhartová
ADS, v.o.s.
joanna.linhartova@adsstudio.cz
602 544 746
Skype: joannalinhartova
http://www.adsstudio.cz


úte lis 03, 2009 6:06 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz