Právě je pon pro 10, 2018 10:31 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
nacteni souboru 
Autor Zpráva

Registrován: čtv říj 23, 2008 12:15 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek nacteni souboru
zdravim mel bych otazecku resp. problem,v AC12 si ulozim v perspektive domek jako soubor C4D urceny pro cinemu,ale kdyz si pustim cinemu a chci ho nacist tak to hodi "neznamy format" a to jaksi nemuzu pochopit proc,setkal jste se s tim nekdo?diky za info


pát črc 31, 2009 11:07 am
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: nacteni souboru
skus najprv otvorit cinemu a dat v cineme otvorit ten subor..vtedy by to malo ist...aspon myslim

_________________
lo


pát črc 31, 2009 12:04 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: nacteni souboru
kdyz chcete poradit zkuste premyslet co davate za informace
např formát pro cinemu neni standartem v archicadu tedy je potreba jaky doplněk verze tam mate pro ukladaní do cinemy
Cinema ma také verze což takhle zdelit v jaké verzi cinemi se to snažíte otevřít ??
Možná že až si sám na tyto otázky odpovite tak budete vědět proč to nechodí.

Neznámý formát hlasí i archicad pokud do nižší verze načítáte verzi vyšší

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pát črc 31, 2009 1:54 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: nacteni souboru
no uz ked clovek napise ze nieco ulozil do ineho formatu predpoklada sa ze pouzil pluginy na to urcene...a velmi dobre viem o tomto probleme pretoze to iste bolo u mna..proste format sa neotvori po dvojkliku nan ale az po otvoreni uz v spustenom programe..a myslim ze tak vela casu ta moja rada nezaberie..a je na dotycnom povedat ci mu to pomohlo alebo nie..

_________________
lo


pát črc 31, 2009 6:31 pm
Profil

Registrován: čtv říj 23, 2008 12:15 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: nacteni souboru
tak problem nebyl vyresen tim ze jsem nacetl soubor ve spustene C4D,jinak teda k dalsi odpovedi mam C4D v 9 a na netu jsem nasel pluigin pro ukladani do cinemy akorat podle verze AC tudiz 12


ned srp 02, 2009 11:08 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: nacteni souboru
Plugin pro AC12 umožňuje export modelu pouze pro Cinemu 4D 10.5 nebo 11... nezbývá vám nic jiného, než sehnat odpovídající verze.

Zde je odkaz na starší plug-in ovšem ten je pro AC11 a Cinemu 4D 10

http://www.graphisoft.com/products/arch ... d_old.html

Funkčnost pro v 9 není ověřena...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon srp 03, 2009 6:14 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz