Právě je čtv pro 13, 2018 1:36 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Editace prvku AC11 v Cinema 4D 
Autor Zpráva

Registrován: pát dub 25, 2008 7:01 pm
Příspěvky: 4
Příspěvek Editace prvku AC11 v Cinema 4D
Dobrý den

Mám nainstalované doplňky mezi AC11 a Cinemou 4D... Ovšem pokud chci editovat prvek z AC11 (např. desku) mám tuto volbu v - 3Dmodel/speciality 3D modelu/Cinema 4D - neaktivní. Aktivní mám pouze vytvoření nového prvku v Cinemě 4D a zrušení vlastností prvku, které byly zhotoveny v Cinemě. Obě tyto další funkce fungují korektně. Stejný problém jsem měl už dříve s Maxonformem, ale stačilo restartovat AC11 a tato volba byla opět aktivní. Nyní ale nic nezabírá... Nevěděl byste si někdo rady? Pravdou je že jsem doplňky nainstaloval nyní, třeba jsem udělal chybu v instalaci...

Předem děkuji za odpovědi...


pát dub 25, 2008 7:09 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 12:22 pm
Příspěvky: 100
Bydliště: Ježov (HO)
Příspěvek Re: Editace prvku AC11 v Cinema 4D
skus mrknout na tutorial
http://www.archiradar.it/podcast//Archi ... rianti.mov

_________________
i486 DX
4MB RAM
HDD: 40MB
Archicad 11


pon kvě 12, 2008 1:51 pm
Profil

Registrován: pon kvě 19, 2008 10:36 am
Příspěvky: 44
Příspěvek Re: Editace prvku AC11 v Cinema 4D
myslim ze instalacia je v poriadku
zvysne volby sa ti aktivuju len v pripade ze budes mat prvok oznaceny a bude 3D okne


pon kvě 19, 2008 12:35 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz