Právě je sob čer 23, 2018 12:31 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Dotaz 
Autor Zpráva

Registrován: sob pro 08, 2007 12:13 am
Příspěvky: 1
Příspěvek Dotaz
Čus lidi, právě začínám s tímto programem a potřebuji radu:
Nevím jak se převádějí jednotky.............jsou tam nastaveny stopy a palce a já bych to potřeboval v mm, ale nevím jak se to dělá (nechce se mi to přepočítávat :( )
dík za odpověď


sob pro 08, 2007 12:18 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 11, 2005 1:16 pm
Příspěvky: 95
Příspěvek 
Jděte do Dialogová okna/Preference a vyberte ze seznamu Šablona. Objeví se vám rozbalovací seznam šablon a z nabídky si vyberte šablonu Metric-Millimeters 2D. Ta se pak bude natahovat jako podklad pod každý nový soubor. Druhá možnost je, že si sám ponastavujete v novém souboru všechna nastavení tak, jak vám vyhovují a tenhle výkres uložíte jako další šablonu do složky Templates. Pak si ji stejným způsobem vyberete jako základní podklad a budete mít po problémech s nastavováním. Všechna základní nastavení v programu najdete v dialozích Informace o modelu a Preference v menu Dialogová okna. Kdyby byl ještě nějaký problém, dejte vědět.

Zdravím, pěkný den :o)

JL

_________________
Joanna Linhartová
ADS, v.o.s.
joanna.linhartova@adsstudio.cz
602 544 746
Skype: joannalinhartova
http://www.adsstudio.cz


čtv led 03, 2008 5:23 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz