|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 12:48 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Van Stajpen
|
Artlantis 6 - knihovny
Zdravím,
mám zcela jednoduchý dotaz. Proč mi v novém artlantisu nejdou zobrazit starší knihovny? Nejdříve jsem si myslel, že prostě nebudou fungovat, ale po ručním přetažení z windosovské složky normálně jedou - jen je prostě nevidím v náhledu. Chápete, že tohle je zcela zásadní zdržování...
Na přiloženém obrázku mám jako pro názornost knihovnu spreje AXE..normálně funguje když přetáhnu z windowsu do Artlantisu, ale v originálním prostředí vidím jen texturu...model tu není, přitom ve složce je..
Takhle to je u vícero knihoven...prakticky u všech ze starších verzí
Díky za pomoc
Přílohy:
Artlantis 6.jpg [ 69.4 KiB | Zobrazeno 9094 krát ]
|
čtv srp 24, 2017 11:48 am |
|
|
Aneta Křápková
|
Re: Artlantis 6 - knihovny
Zdravím,
zkontrolujte, zda máte v "Preferences" načtené knihovny z Artlantis Media (viz. příloha). Načtení čistým přetažením z windowsu stačit nebude.
S pozdravem Aneta Křápková
Přílohy:
atlantis.png [ 363.09 KiB | Zobrazeno 9085 krát ]
|
pát srp 25, 2017 10:24 am |
|
|
Van Stajpen
|
Re: Artlantis 6 - knihovny
Mám načteno... nejde mi o klasické artlantis knihovny, které jsou naisntalovány po instalaci programu, ale o moje staré knihovny, které mám uložené na disku.. Nejdou zobrazit, ale po přetažení z windowsu fungují...
|
pát srp 25, 2017 11:13 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|