|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 11:13 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Táňa Gaidová
|
Runtime Error!
Mám jeden problém...Artlantis studio jsem si stáhla, nainstalovala a registrovala (licenční číslo platné na rok). Přesto mi po zapnutí a po vybrání nějakého souboru naskočí okno.
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\Program Files\Artlantis Studio\Artlantis Studio.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application´s support team for more information.
Tak toto mi tam furt naskakuje, už nevím co s tím. Díky za radu
|
sob dub 07, 2007 10:47 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
skoda ze nepisete jakeho souboru nekdy je to chyba prave souboru uz jsem to zazil se 3ds a sketchapem kdy to takhle zhavarovalo .
Jinak obecne to chce aktualní ovladace Gr karty a korektni windows . Vyzkousejte vice veci formatu lepe popiste vas problem.
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
úte dub 10, 2007 8:28 am |
|
|
LubosC
Moderátor
|
jeste jedna otazka jaky mate procesor ?
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pát dub 13, 2007 3:53 pm |
|
|
Táňa Gaidová
|
AMD Athlon 957 MHz....Jinak ten soubor, který jsem tam otevírala byl udělaný v Archicadu a uložený ve 3D okně jako soubor pro Artlantis studio s příponou .alt
|
sob dub 14, 2007 8:42 am |
|
|
LubosC
Moderátor
|
zkuste si stahnout nový patch mel by resit nejake problemy.
1.2.5.3
|
pon dub 16, 2007 8:32 am |
|
|
Roman Brzoň
Moderátor
Registrován: čtv črc 12, 2007 10:41 am Příspěvky: 39 Bydliště: Humpolec
|
Také mé něpadá, protože na starém počítači mám podobný procesor a studio také nepustím je možné že jestli vám to dělá stále je to právě tímto. Pak by nezbylo nic jiného než koupit nový počítač ale to v téhle době už je investice jen pár tisíc kč. Nashledanou
|
ned črc 15, 2007 12:42 pm |
|
|
HawyCZek
|
Měl jsem stejný problém s ArtLantisem R. Nakonec pomohlo zvýšení barevné hloubky v nastavení Windows z 16bitů na 32bitů. Také se mi stávalo, že mi při renderování ArtLantis vytuhl. Problém byl v tom, že jsem v rámci snižování teploty počítače snížil napětí u procesoru. Pomohlo zvýšení na defaultní hodnotu.
_________________ AC 12 + ArtLantis Studio 2 + Photoshop CS4 C2D E8600 3,33GHz, 4GB 1066MHz, R4700HD 512MB, 1TB
|
pát srp 10, 2007 2:45 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|