|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 11:15 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
ivana
|
Stíny v Artlantis Studio
Dobrý den,
mám studenstskou verzi Artlantis Studio z netu.
Mám problém se stíny respektive radiozitou.
Pokud radiozitu nepoužívám, tak obrázky se rendrují celkem fajn až na příliš černé stíny. Abych se tohoto zbavila, tak asi jediné řešení je zapnutí radiozity. Ovšem, když ji zapnu, tak je vše příliš přesvětlené (radiozita je na minimu).
V nastavení slunce mám stíny měkké a intenzita slunce je taky nastavená malá.
V čem dělám chybu?
A ještě jeden dotaz: Když vše v náhledu nastavím tak, že se mi to líbí (mám zapnutou radiozitu), tak ve vyrendrovaném obrázku to vypadá jinak. Tohleto se děje jen při zapnuté radiozitě.
Díky za odpověď.
|
stř dub 04, 2007 11:48 am |
|
|
Roman Brzoň
Moderátor
Registrován: čtv črc 12, 2007 10:41 am Příspěvky: 39 Bydliště: Humpolec
|
re
Ahoj mrkni na nastavení ilumination u heliodonu. To pokud je velké tak při zapnuté radiozitě dostaneš tak přesvětlenuo scénu jak říkáš. Také používej překreslení scény pomocí kliknutí na tlačítko radiosity..tím uvidíš aktuální zobrazení scény. Hodně zdaru.
|
pát črc 13, 2007 10:05 am |
|
|
Martin Franěk
|
Ještě by to mohlo být tím, že se Vám z původního programu načetla nějaká světla. Projděte obě položky (slunce, světla) a co bude navíc, vymažte.
|
ned lis 11, 2007 3:21 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|