Právě je pon říj 15, 2018 6:54 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
nefunkční hladiny 
Autor Zpráva

Registrován: ned led 27, 2013 9:18 pm
Příspěvky: 16
Příspěvek nefunkční hladiny
zdravím, prosím o pomoc... nejde mi pracovat s hladinama, vůbec se u nastavení kamer a pohledů nezobrazují, ale u nastavení objektů vidět sou..... pracuju s referenčníma souborama, v dřívějších byly a pak najednou zmizely... pomůže někdo prosím, je to dost akutní, předem děkuju


úte říj 27, 2015 3:11 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: nefunkční hladiny
Dobrý den, někde to zlobilo když nebyly nastavené hladiny už ve zdrojovém programu. Zkuste nový čistý projekt v AC přenést do artlantisu a pak to zkuste.


úte lis 03, 2015 10:04 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz