1) Pokud mluvíte o doplňku pro export do artlantisu R, který byl na instalačním CD Artlantisu (ArtlantisR_out.apx), tak u něho mi to nefunguje.
2)Soubor modelu měl cca 120MB (1,2mil bodů, 2mil. polygonů, 15 zdrojů světla (většinou osvětlení svítidly).Rozlišení 2200x1600,14 pohledů,parametry jako radiozita,antialyzing,...maximální.
Celková doba renderování cca 56hodin.Konfigurace PC:
Intel Pentium D Core Duo 2,8GHz, 2GB RAM, NVIDIA GFORCE 7300 GT 256MB. Vlastníme Artlantis Studio 1.2.6.
3)Nemyslel jsem více souborů spojit, ale více jich jednotlivě převést (něco jako batch converter).
4)Toto jsme už věděl. Škoda, že to nejde jako u světel.
5)Objevily se další věci.
Jaké nějvětší rozlišení je možné nechat renderovat. Testovali jsme např 8500x6000 a udělala se jen asi třetina a pak R spadlo.
6)Nevím, zda je chyba v hardwaru nebo v R,ale pokud zobrazím okno navigátora a provádím v něm jakékoli posuny, změny pohledů, cokoli.. nepřekresluje se mi spravně tento náhled, některé části zůstanou v předchozí pozici, některé jsou v nové a dokonce se semtam objeví i část obrazu z ostatních spuštěných aplikací, které mám v pozadí na ploše. Nevím, co s tím? Viz obr.
Jinak moc děkuji. V.