Právě je čtv srp 16, 2018 12:57 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
nefunkční Batch render 
Autor Zpráva

Registrován: sob srp 07, 2010 7:27 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek nefunkční Batch render
Dobrý den,

vyskytl s emi následující problém s batch renderem:

Vše nastavím, je to OK, rendrovat jednotlivé obrázky přímo z artlantisu lze bez problémů...

Nastavím li ale batch, pustím ho a po chvilce čekání naběhne ale ihned spadne... nevím so stím. Mám poslední verzi Quicku, žádné háčky ani čárky v názvěch souborů...

Díky za nápady...


ned čer 01, 2014 2:06 pm
Profil

Registrován: pon pro 03, 2012 3:58 pm
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: nefunkční Batch render
Zkuste ještě QuickTime odinstalovat a nainstalovat starší verzi.. Případně Artlantis přeinstalovat a při té příležitosti odstranit veškeré jeho registry..


úte čer 03, 2014 9:54 am
Profil

Registrován: sob srp 07, 2010 7:27 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: nefunkční Batch render
DObře, děkuji moc za reakci, zkusím to...


sob čer 07, 2014 10:02 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz