Právě je pon srp 20, 2018 5:49 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Artlantis 5 - problem s Shaderama 
Autor Zpráva

Registrován: úte říj 29, 2013 12:01 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Artlantis 5 - problem s Shaderama
Zdravím, používám studentskou verzi Artlantisu a nedávno jsem přeinstaloval systém z win7 na win8 a v Artlantisu 5 se mi objevuje chyba. Když se snažim dát na model shadery tak se mi nezobrazují. Prostě se snažim přetáhnou materiál na model, kliknu - držim a táhnu - označí se mi plocha na modelu a objeví + u kurzoru ale když myš pustim tak se mi materiál nepřebarví ani v seznamu vlevo ani v náhledu. Zkoušel sem naistalovat starší Artlantis 4 a děje se ta samá chyba. Veškeré ovladače na grafice mám nainstalovaný a aktualní. Je mi divný, že by to na win8 fungovalo jinak, myslel jsem že jsou systémově stejný jak win7. Ostatní programy šlapou. Pro import modelu do Artl použivám teď nově sketchup exporter, ptz po staru naimportovat skp model do Artl 5 taky nejde.

Prosím o pomoc, Děkuju Roman


úte říj 29, 2013 12:19 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: Artlantis 5 - problem s Shaderama
quicktime player mate nainstalovany?

_________________
lo


čtv bře 20, 2014 10:59 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: Artlantis 5 - problem s Shaderama
Dobrý den, máte shadery správně zkorvertované? Zkoušel jste to také na jednoduchém modelu? Nejsou na povrchu natažené textury ze zdrojového programu?


ned bře 30, 2014 10:07 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz