Právě je stř srp 22, 2018 6:27 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Animace v Artlantis Studio - pozadí 
Autor Zpráva

Registrován: sob zář 28, 2013 12:55 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Animace v Artlantis Studio - pozadí
Chtěla bych se zeptat, jak se dá v Artlantis Studio nastavit pozadí při animaci tak, aby se měnilo spolu s modelem. Třeba když chci jen obletět dům a chci, aby se za ním dokola měnilo pozadí. Mám fotografie okolí domu. Děkuji za odpověď


sob zář 28, 2013 1:02 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: Animace v Artlantis Studio - pozadí
Dobrý den, zkuste jej použít jako 3D pozadí. U panorama by to mělo jít kdybyste to pozadí použila jako jednu panaromatickou fotku ale u toho obletu si nejsem jist. Minimálně jde použít panoramatické mraky, ale to by Vám teď moc nepomohlo.


pát říj 04, 2013 9:47 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz