Právě je pát čer 22, 2018 3:17 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Export Archicad 16 do Artlantis3?? 
Autor Zpráva

Registrován: pát zář 20, 2013 12:27 am
Příspěvky: 2
Příspěvek Export Archicad 16 do Artlantis3??
Dobrý den,
je možné exportovat projekt z archicad 16 do Artlantis 3. Archicad mi projet ve formátu pro Artlantis uloží ale Artlantis již neotevře. je zapotřebí ART čtverka??
Děkuji za odpověď
Kamil


pát zář 20, 2013 12:32 am
Profil

Registrován: pát led 28, 2011 11:52 am
Příspěvky: 21
Příspěvek Re: Export Archicad 16 do Artlantis3??
Dobrý den,
AC 16 umí uložit soubor pouze pro Artlantis 4.
Přeji pěkný den


pát zář 20, 2013 11:34 am
Profil

Registrován: pát zář 20, 2013 12:27 am
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Export Archicad 16 do Artlantis3??
Děkuju,
vyzkouším..


pát zář 20, 2013 3:12 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz