Právě je sob pro 14, 2019 11:05 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
iVisit 3D 
Autor Zpráva

Registrován: ned kvě 14, 2006 10:07 am
Příspěvky: 12
Příspěvek iVisit 3D
Dobrý den, chtěl bych poradit co dělám špatně, když chci z vytvořené složky s panoramem přetažením na iVisit Builder vytvořit soubor pro iPhone/iPad, naskočí okno s průběhem zpracování ale ihned samo zmizí a dále se už nic neděje a ani nevytvoří.

Artlantis Studio 4.0.13.3 s nainstalovanou češtinou (na iVisit Builder by nemělo mít vliv)

Dále řeším podobný problém v ArchiCADu, kdy ze 3D okna chci vytvořit BIMx soubor, ale při export to napíše hlášku Failed to export. Zkoušel jsem i českou verzi a situace se opakovala. ArchiCAD 15 3267

_________________
WIN 7, ArchiCAD 15, C2D 1,8GHz, 3GB RAM, 24" LCD


čtv pro 29, 2011 11:17 am
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: iVisit 3D
Dobrý den, ještě jsem neměl možnost iVisit pořádně vyzkoušet, ale pokud máte obecně problémy ve více programech zkusil bych přeinstalovat ovladače za aktuální to minimálně není nikdy na škodu (Quicktime, grafická karta, directX, openGL). Případně bych zkusil provést vytvoření na jiném PC aby se vyloučil problém s počítačem. Také bych zkusil aktualizovat verzi Artlantisu na 4.0.15 která je v současnosti nejnovější a uvádí v ní že opravili i několik problémů s iVisitem.


čtv pro 29, 2011 12:43 pm
Profil

Registrován: ned kvě 14, 2006 10:07 am
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: iVisit 3D
Tak jsem aktualizoval QuickTime, aktualizoval Artlantis Studio na verzi 4.0.15.1 a iVisit 3D Builder ukazatel průběhu dojede cca do poloviny a zmizí. Vytvoří se soubor .pno ale má malou velikost. Takže posun nastal ale stále to nefunguje.

_________________
WIN 7, ArchiCAD 15, C2D 1,8GHz, 3GB RAM, 24" LCD


pát pro 30, 2011 3:06 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: iVisit 3D
Není zde opět problém s diakritikou?


pát pro 30, 2011 3:41 pm
Profil

Registrován: ned kvě 14, 2006 10:07 am
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: iVisit 3D
Jaký problém s diakritikou myslíte? Panorama jsem vyrenderoval s názvem aaa ale soubor .atl byl asi s háčky a čárkami. Myslíte, že by to mohlo mít nějaký vliv?

_________________
WIN 7, ArchiCAD 15, C2D 1,8GHz, 3GB RAM, 24" LCD


úte led 03, 2012 12:10 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: iVisit 3D
skuste poslat subor na pozriem sa na to michal.kosecky@gmail.com

_________________
lo


úte led 03, 2012 3:09 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: iVisit 3D
Dobrý den, zkuste si vytvořit jednoduchý soubor. Třeba jen čtyři stěny nějaký objekt uvnitř. Uložit jej bez dakritiky (celková cesta také bez diakritiky, názvy kamer prostě vše) a pak to zkuste vyrenderovat a uložit. Takto zjistíme jestli je problém v tom převodníku nebo někde jinde. Dejte pak prosím vědět jak to dopadlo.
Přeji pěkný den.


úte led 03, 2012 4:06 pm
Profil

Registrován: ned kvě 14, 2006 10:07 am
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: iVisit 3D
Mockrát děkuji za pomoc. Problémem skutečně čeština v cestě souboru!!! Složka bez češtiny už byla. Vyzkoušeno na stejném panorama, kde dělalo problém. Děkuji.

_________________
WIN 7, ArchiCAD 15, C2D 1,8GHz, 3GB RAM, 24" LCD


úte led 03, 2012 5:22 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: iVisit 3D
Čeština může za 90% problémů v Artlantisu :D


stř led 04, 2012 7:19 am
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: iVisit 3D
ono staci robit v anglickej verzi par hodin a clovek vie vsetko co potrebuje. :wink:

_________________
lo


stř led 04, 2012 2:23 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz