Právě je sob zář 22, 2018 8:42 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Nový patch pro artlantis R a studio 1.2.5.3 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Nový patch pro artlantis R a studio 1.2.5.3
objevil se nový patch pro artlantis R 1.2 to je stejna verze jako rozšířená verze artlantis studia.
Bohužel podle zatim dostupných informací přestala být kompatibilní čeština (a nevim kdy bude nová :( )
Používejte proto originální angličtinu.

Dobra zpráva je že jazyková uprava od nynějška bude kompatibilní se studiem (to znamena nebudou se delat dve cestiny)
Další dobrá zpráva je že přibyl příkaz na spojování projektů.
Dále v masce pruhlednosti textury konečně jde rici zda barva nebo alfakanál a měnit to.
Spatna zprava je ze zatim zadna nova cestina neni.

Pokusim se prelozit aspon menu z toho co uz bylo hotové.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


Naposledy upravil LubosC dne pon dub 16, 2007 10:35 am, celkově upraveno 1

pon říj 30, 2006 12:21 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Pro uzivatele kteří mají verzi 1.2.2.1 je Abventem prislíbeno jednodušší a rychlejší řešení problémů s registrací a poškozením licence.

jinak češtinu pro PC na artlantis R 1.2.2.1 a Artlantis Studio dám do downloudu na našich stránkách pro uživatele na http://www.cegra.cz (potřeba registrace a přihlášení)
Stránky mají nový vzhled ale předchozí registrace jsou funkční .

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pon lis 06, 2006 12:25 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek update 1.2.5 pro studio
je novy update z 2.4.2007 1.2.5 pro artlantis studio EN
mel by mimojine resit i pnektere problemy s instalaci a registraci na procesorech AMD64


zajimave je ze se nove ve windovs bude vazat licence na hardisk kde je instalovan windows a jiz ne na sitovou kartu .To znamena ze bude daleko mensi sance diky HW poskodit licenci.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pát dub 13, 2007 4:13 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz