Právě je sob črc 04, 2020 5:42 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
resize pozadi pri renderovani 
Autor Zpráva

Registrován: čtv črc 21, 2011 10:34 am
Příspěvky: 14
Příspěvek resize pozadi pri renderovani
Dobrý den, mam problém s renderingem. Když nastavím pohled z interieru do exterieru přes sklo tak při následném renderingu je pozadí zvětšené, dočetl jsem se, ze povrch glazing freshnel funguje podobně jako lupa, tak jsem skusil na sklo dat BASIC a dát tomu průhlednost, ale dosáhl jsem stejné chyby. Dále jsem četl, že je možnost to oddělit, když to uložím do formátu PSD, ale ve Photoshopu bylo pozadi v oknech v jedné vrstvě a nezměněné pozadí v další vrstvě. Už mě opravdu nic nenapadá. Nevité jak na to ? Děkuji, Zdeněk Jiříček


stř lis 02, 2011 3:40 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: resize pozadi pri renderovani
Dobrý den, používáte pozadí jako 2D obrázek nebo jako 3D? Osobně jsem se s tímto nikdy nesetkal. Fresnelova glazura spíše dokáže obraz lehce deformovat ale že by sama měla zvětšující efekt jsem také neviděl. Případně uložte projekt jako archiv a přes úschovnu jej pošlete na roman.brzon@seznam.cz a já se na to podívám u sebe.


stř lis 02, 2011 6:02 pm
Profil

Registrován: čtv črc 21, 2011 10:34 am
Příspěvky: 14
Příspěvek Re: resize pozadi pri renderovani
Pouzivam 2d pozadi, projizdel jsem oficialni forum Artlantisu a setkal jsem se s podobnymi dotazy, ale vetsinou zustavali nevyreseny. Skusil jsem nektere rady, ale ani jedna mi nepomohla.


stř lis 02, 2011 7:48 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: resize pozadi pri renderovani
Jak jsem Vám psal do mailu. Stačilo znovu načíst shader na okna a vše funguje v pořádku.


stř lis 02, 2011 10:32 pm
Profil

Registrován: čtv čer 21, 2007 8:48 pm
Příspěvky: 258
Příspěvek Re: resize pozadi pri renderovani
velmi dobre je ked dodate k danemu problemu aj printscreen daneho problemu. vtedy sa to riesi jednoduchsie ked vidime ake mate nastavenia..takto su to z nasej strany len dohady
a este by pomohla aj verzia daneho programu

_________________
lo


čtv lis 03, 2011 1:36 pm
Profil

Registrován: sob úno 02, 2008 1:18 am
Příspěvky: 429
Příspěvek Re: resize pozadi pri renderovani
Již jsme to s kolegou snad vyřešili. Vypadalo to na problém s diakritikou, ta může stejně za většinu neduhů :)


čtv lis 03, 2011 2:59 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz