|
|
|
|
Právě je pát lis 22, 2024 12:24 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sliwic
|
artlantis model
dobry den, chtel jsem vas poprosit o radu, jestli je mozno ulozit objekt v artlantisu - lampu - primo i s nadefinovanym svetlem, tak aby pri pozdejsim nacteni objektu nebylo svetlo potreba znova definovat. lampa byla vytvorena ve sketchupu - takze bez svetla.
dekuji sliwic
|
pát úno 25, 2011 1:03 pm |
|
|
roman brzon
|
Re: artlantis model
Dobrý den, nikdy jsem to nezkoušel ale zkuste si lampu otevřít v artlantisu , vložit světlo a pak v menu soubor dejte exportovat jako objekt. Pak si otevřete nějaký projekt a tento objekt tam vložte jestli se přenese i lampa je to ok jestli ne tak mě jiný způsob nenapadá. Naštěstí se dají světelné zdroje přímo v artlantisu kopírovat takže i případné dovložení těchto světel není až tak komplikované. Přeji mnoho zdaru.
|
pát úno 25, 2011 5:24 pm |
|
|
sliwic
|
tento postup jsem uz take drive zkousel, ale svetlo se neimportuje, nastesti se v artlantisu edituji svetla jednoduchym zpusobem i tak dekuji za radu
|
sob úno 26, 2011 1:14 pm |
|
|
sliwic
|
uz jsem na to prisel, pri exportu objektu je potreba zatrhnout - zacleneni skupiny svetel, pri dalsim importu objektu bude importovano i svetlo
|
sob úno 26, 2011 1:44 pm |
|
|
roman brzon
|
věděl jsem že to musí jít, jednou jsem si takto vytvořil celý domek a pamatuji si že jsem tam světla měl, je super že jste na to přišel.
|
sob úno 26, 2011 7:34 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|