|
|
|
|
Právě je čtv lis 21, 2024 2:30 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Artlantis 5 - problem s Shaderama
Autor |
Zpráva |
linharom
|
Artlantis 5 - problem s Shaderama
Zdravím, používám studentskou verzi Artlantisu a nedávno jsem přeinstaloval systém z win7 na win8 a v Artlantisu 5 se mi objevuje chyba. Když se snažim dát na model shadery tak se mi nezobrazují. Prostě se snažim přetáhnou materiál na model, kliknu - držim a táhnu - označí se mi plocha na modelu a objeví + u kurzoru ale když myš pustim tak se mi materiál nepřebarví ani v seznamu vlevo ani v náhledu. Zkoušel sem naistalovat starší Artlantis 4 a děje se ta samá chyba. Veškeré ovladače na grafice mám nainstalovaný a aktualní. Je mi divný, že by to na win8 fungovalo jinak, myslel jsem že jsou systémově stejný jak win7. Ostatní programy šlapou. Pro import modelu do Artl použivám teď nově sketchup exporter, ptz po staru naimportovat skp model do Artl 5 taky nejde.
Prosím o pomoc, Děkuju Roman
|
úte říj 29, 2013 12:19 pm |
|
|
maugggly
|
Re: Artlantis 5 - problem s Shaderama
quicktime player mate nainstalovany?
_________________ lo
|
čtv bře 20, 2014 10:59 pm |
|
|
roman brzon
|
Re: Artlantis 5 - problem s Shaderama
Dobrý den, máte shadery správně zkorvertované? Zkoušel jste to také na jednoduchém modelu? Nejsou na povrchu natažené textury ze zdrojového programu?
|
ned bře 30, 2014 10:07 am |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|