|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 2:57 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Shader - textura - tahokov corten
Autor |
Zpráva |
patrik.obr
|
Shader - textura - tahokov corten
Zdravím, mám jeden projekt který potřebuji udělat v artlantisu. Fasáda by měla být obložena tahokovem typu corten, takže by měla mít texturu koroze. Ale já nevím jak to mám udělat, když chci mít texturu tahokovu a na tom ještě texturu rzi.
Nevíte náhodou někdo nějaké tipy a rady jak na to? popřípadě přimo nějaký shader nebo slušnou texturu?
S pozdravem Patrik Obr
|
pát dub 29, 2011 2:02 pm |
|
|
roman brzon
|
Re: Shader - textura - tahokov corten
Dobrý den, můžete použít klasickou texturu nějaké rzi kterou seženete tu vložíte nad shader a vymapujete pozadí. Problém je že nevím kde najdete takovou texturu. Spíše bych se pokusil najít rovnou texturu Vašeho materiálu a rzi.
|
pát kvě 06, 2011 7:35 pm |
|
|
martin.vojta
|
Re: Shader - textura - tahokov corten
Dobrý den, nevím jak moc je to ještě aktuální, ale na této stránce můžete stáhnout shader cortenu http://www.artlantis3d.com/ (heslo pro rozbalení je "artlantis3d.com")
|
čtv čer 02, 2011 4:15 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|