Právě je stř říj 17, 2018 11:23 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
TEAMWORK_32 a 64bit 
Autor Zpráva

Registrován: pon kvě 19, 2008 10:36 am
Příspěvky: 44
Příspěvek TEAMWORK_32 a 64bit
Zdravim
Otazka znie ci je mozne kombinovat 32 a 64bit pocitace v sieti
mam spraveny BIMserver na svojom PC som cez neho pripojeny na teamwork projekt OS WinXP profesional 64bit
cez lokalnu siet je pripojeny kolega OS WinXP profesional 64bit - bez problemov
a dnes sme chceli pripojit dalsi komp OS WinXP profesional 32bit - problem

podarilo sa pripojit s hlaskou na zaciatku ze projekt bol vytvoreny 64bit a mozu sa vyskytnut problemy / predpokladam s velkostou a RAM/ ok
kniznice sa nacitali iba ciastocne a pri odoslani dat spat na server vypisuje nejaku chybu v postprocese ukladania...
AC a BIM server je nainstalovany v rovnakych verziach
Da sa to nejak riesit?
Dakujem


pon bře 22, 2010 12:22 pm
Profil

Registrován: pon kvě 19, 2008 10:36 am
Příspěvky: 44
Příspěvek Re: TEAMWORK_32 a 64bit
Doplnim ze prijat data vie


pon bře 22, 2010 12:24 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: TEAMWORK_32 a 64bit
Měli jsme stejný problém (sice s Win 7 ale taky 64/32) data přijímal ale dál nic...vyřešilo se to nainstalováním 64bitu na počítač s 32bitem protože nám to nešlo za boha z provoznit ani když ten Bim server bežel kdekoliv....To jsem vám asi moc nepomohl co :D...to je naše zkušenost :|

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pon bře 22, 2010 1:37 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: TEAMWORK_32 a 64bit
Doporučuji si pročíst informace v tomto odkazu, kde je vše od Teamworku... http://www.archicadwiki.com/Teamwork

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon bře 22, 2010 2:43 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: TEAMWORK_32 a 64bit
Pavel Švanda píše:
Doporučuji si pročíst informace v tomto odkazu, kde je vše od Teamworku... http://www.archicadwiki.com/Teamwork


To si snad delate z lidí na foru srandu není lepší mlčet než nasírat lidi takovouhle odpovědí.
Nekdo se na něco zeptá a vy odpovíte "přečtěte si návod" kdyby to bylaspon přímí odkaz na stranu s řešením nebo vysvětlením problému.
Jo jo s Cegrou to jde z kopce :cry:

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte bře 23, 2010 9:17 am
Profil

Registrován: úte kvě 09, 2006 11:23 am
Příspěvky: 40
Bydliště: Polička
Příspěvek Re: TEAMWORK_32 a 64bit
nám to běhá bez problému. BIM server je nainstalovaný na win server 2003, tedy 32 bit, a jednotlive WS jsou win XP pro 32bit a win 7 64 bit.

_________________
AC 9, AC 10, AC 11, AC 12
Pentium 4 3,6GHz
2 GBRAM
NVIDIA GeForce 6800


úte bře 23, 2010 9:20 am
Profil

Registrován: pon kvě 19, 2008 10:36 am
Příspěvky: 44
Příspěvek Re: TEAMWORK_32 a 64bit
ok diky
budem muset studovat cele to blne
nejak to poriadne nastavit
zatim


úte bře 23, 2010 11:23 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz