Právě je sob čer 23, 2018 1:59 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Teamwork 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Teamwork
Začnu obecnou otázkou lze aplikovat teamwork na dvou pc v síti?
A za druhé chápu to tak že teamwork jede jen s aplikací Bim servru?
Díky

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


stř led 27, 2010 2:33 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Teamwork
Ano...samozřejmě lze, na práci v síti je teamwork založený. Pro teamwork v AC13 je nutná aplikace BIM server, která se může nainstalovat na solo počítač bez Archicadu nebo i na stejný počítač kde je i Archicad. Každopádně pro spuštění Teamworku je nutné mít zapnutý počítač společně s aplikací BIM server.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


stř led 27, 2010 10:07 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Teamwork
Včera jsem se do toho zasvětil možnými a nemožnými návody ale mám jen jeden problém.
Na Bim servru mě pokaždé ať nastavím jakýkoliv port pro servisní port zráv píše mě že je obsazený nevíte co s tím. Původně jsem nechal nastavení portů jak to bylo nainstalován ale to hnedka psalo port obsazen. Pokud dám najít volný port nic to neukazuje ale server se nespustí a po opětovném rozkliknutí předvoleb je port označen zase jako bsazený :(

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


čtv led 28, 2010 10:33 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Teamwork
To je divné, obyčejně běží teamwork s implicitním nastavením a není nutné porty vůbec měnit.
Vypadá to na konflikt se zabezpečením sítě. Jak jste na tom s uživatelskými právy a firewallem??

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pát led 29, 2010 10:14 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Teamwork
Kdyžtak nám napište společně s číslem klíče na hotline@cegra.cz a můžeme se na to podívat...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pát led 29, 2010 4:21 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: Teamwork
Vyřešeno problém byl opravdu ve firewallu. Byla nastavena implicitně firewallem blokace.(proč ví jen bůh)
Na druhém pc se stejným firewallem se to nestalo takže problém asi někde mezi klávesnicí a pc :)
Už to běží. Takže díky.

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


ned led 31, 2010 1:42 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz