Právě je pon říj 15, 2018 4:48 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Načítání šablon 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 12:22 pm
Příspěvky: 100
Bydliště: Ježov (HO)
Příspěvek Načítání šablon
Když si vytvořím vlastní grafickou šablonu komponent nebo zon a uložím ji. Tak mi pak už nejde v ARCH 11 načíst.
Přitom v AC10 mi to funguje vse v poradku. Dělá Vám to také?

:roll:

_________________
i486 DX
4MB RAM
HDD: 40MB
Archicad 11


ned zář 09, 2007 5:08 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Načítání šablon
forad píše:
Když si vytvořím vlastní grafickou šablonu komponent nebo zon a uložím ji. Tak mi pak už nejde v ARCH 11 načíst.
Přitom v AC10 mi to funguje vse v poradku. Dělá Vám to také?

:roll:


Jak nejde načíst ???

_________________


AC 5 ...... 19


pon zář 10, 2007 9:35 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 12:22 pm
Příspěvky: 100
Bydliště: Ježov (HO)
Příspěvek 
No po uložení grafické šablony, mi pak po zpetném načtení v novém výkrese hlasi chybu o chybějícím souboru. Přitom stejny postup jsem delal v AC10 a tam tento problem není. Možná dělam něco spatně, ale nevím nevím

_________________
i486 DX
4MB RAM
HDD: 40MB
Archicad 11


pon zář 10, 2007 9:44 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz