Právě je pát zář 21, 2018 2:06 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Jak vkládat z excelu objekty do plotmakeru 
Autor Zpráva

Registrován: stř říj 12, 2005 8:59 pm
Příspěvky: 11
Příspěvek Jak vkládat z excelu objekty do plotmakeru
Cau, jak vložím do plotmakeru v AC 10 tabulky z excelu? Když to dělám přes ctr+alt+v tak mně ta tabulka změní měřítko. :oops:


pon srp 06, 2007 9:17 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Jak vkládat z excelu objekty do plotmakeru
lukis píše:
Cau, jak vložím do plotmakeru v AC 10 tabulky z excelu? Když to dělám přes ctr+alt+v tak mně ta tabulka změní měřítko. :oops:


Zdravím, toto se tu řešilo. Bohužel s nástupem Archicadu 10 došlo i k zániku OLE objektů, jako které se vkládáli původně tabulky z excelu do archicadu. Taktéž z toho nejsem nadšený : (

_________________


AC 5 ...... 19


úte srp 07, 2007 8:36 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
oficialni sdelení bylo kdyz jsem se v tom jeste pohyboval že ole bylo nahrazeno pdf. V ramci mozností opravdu pdf splnuje 90% toho co poskytovalo ole a odpadá problém s verzemi OLE, nehlede na to ze na apple zadne ole nebylo .

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte srp 07, 2007 8:54 am
Profil

Registrován: pon zář 10, 2007 5:22 pm
Příspěvky: 12
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Takže už nelze propojit soubor Wordu nebo Excelu s ArchiCADem 11(hlavně jde o výkresovou složku)? Jak tedy pracovat s textem, který vkládám do různých souborů AC11 a chci zachovat možnost jeho aktualizace?

Když mám 20 různých domků s identickými skladbami konstrukcí (každý domek v 1 souboru AC11), tak mi nezbývá mic jiného, než si jednotlivé rozepsané skladby napsat do nějakého souboru AC11, skladbu po skladbě si uložit jako pohled a pak si je vkládat do výkresových složek jednotlivých domků? Nebo víte někdo o něčem lepším, abych nemusela jednotlivé skladby vždycky 20x přepisovat, když v nich nějakou věc potřebuju změnit?

_________________
Martina


pát lis 16, 2007 4:00 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek 
Nad tím taky přemýšlím, jak by to bylo nejrychlejší. Mam legendy zatim v nezávislém pracovním listě a uložený jako pohled v navigátoru. Jestli by šlo to mít vše v jednom souboru archicadu a pak vkládat jako externí kresbu nevím, štve mě, že se vždycky pouští další ArchiCAD, tak to mezi projektama kopíruju

_________________
AC 17


sob lis 17, 2007 12:54 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
pouzivejte PDF
vždy jde ulozit novy stav a v archicadu aktualizovat
jediny rozdil to je jen v tom ze nezavolame aplikaci primo jinak je to stejne.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


sob lis 17, 2007 6:04 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz