Právě je úte črc 17, 2018 11:55 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
ID řezů 
Autor Zpráva

Registrován: čtv dub 26, 2007 7:21 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek ID řezů
Dobrý den
AC10 nastavoval ID řezům : A, B, C, ...
v AC12Starter nastavuje ID řezům : A/1, A/2, A/3, ...
jde toto někde upravit? děkuju.

_________________
AC10 - AC12SE


úte srp 22, 2017 6:00 pm
Profil

Registrován: pon črc 10, 2017 4:01 pm
Příspěvky: 17
Příspěvek Re: ID řezů
Zdravím,
i když změníte ID v nastavení řezu před začátkem tvoření daného řezu (v paletce nástrojů), stejně se vypíše do navigátora původní ID A/1. Takže po se musí přepisovat ID dvakrát. Bohužel to nelze přednastavit na stálo, aby se takto požadované ID vypisovalo všude podle toho jak chcete.

_________________
S pozdravem,
Václav Štěrba


pát srp 25, 2017 9:45 am
Profil

Registrován: čtv dub 26, 2007 7:21 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: ID řezů
Přesně tak, až po vytvoření musíte každý řez přejmenovat. Buď se s tím budete pořád takto prát, nebo podlehnete.

_________________
AC10 - AC12SE


pát srp 25, 2017 10:05 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz