Právě je úte říj 23, 2018 5:33 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Plocha ohraničení při převodu do PDF 
Autor Zpráva

Registrován: stř čer 08, 2016 9:38 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Plocha ohraničení při převodu do PDF
Jde nějak určit plochu ohraničení při převodu výkresu do PDF? Při převodu volbou "Uložit jako" je v nastavení tato volba neaktivní. Při volbě "Celou kresbu" se výkres rozdělí na několik výkresů a při volbě "Aktuální zvětšení" také a ještě se trefovat, kam umístění náhodou vyjde - není asi to pravé ořechové. Nebo existuje nějaký jiný způsob převodu? Kdyby ale šlo určit "Plochu ohraničení" bylo by to ideální.
Mám AC 19. Děkuji


pát čer 10, 2016 9:54 pm
Profil

Registrován: úte lis 16, 2010 10:27 pm
Příspěvky: 34
Příspěvek Re: Plocha ohraničení při převodu do PDF
Dobrý den,

k tisku do PDF je nejlepší volbou použít výkresovou složku a sady publikací projektu, kde si vše nastavíte tip ťop.


stř črc 13, 2016 3:34 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 504
Příspěvek Re: Plocha ohraničení při převodu do PDF
Pro ohraničení možno použít výběrový nástroj ohraničení (rámeček).

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


pon črc 18, 2016 1:35 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz