Právě je čtv lis 22, 2018 12:29 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Nastavení hladin bez tisku 
Autor Zpráva

Registrován: pát lis 11, 2011 10:16 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Nastavení hladin bez tisku
Dobrý den,

chtěl bych se zeptat zda jdou nastavit v Archicadu některé hladiny, tak aby se netiskli ?
Obdobně jako v Autocadu defpoints.

Přede díky za odpověď.


sob lis 28, 2015 3:42 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 504
Příspěvek Re: Nastavení hladin bez tisku
Vzhledem k možnostem uložení kombinací vrstev a jejich použití v rámci různých zobrazení, řeší se toto v ArchiCADu prostým vypnutím vrstvy.

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


ned lis 29, 2015 8:41 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz