|
|
|
|
Právě je pon lis 25, 2024 11:37 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Tisk - pri zachovani "poradi kresleni"
Autor |
Zpráva |
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
Tisk - pri zachovani "poradi kresleni"
Dobry den, potreboval bych vedet jestli nema nekdo zkusenost s tim, kdyz je potreba tisknout v poradi jake je nadefinovano ve vykrese. To znamena: zed je prenesena dozadu, pres ni jde nakreslena vypln, ktera je prenesena dopredu. V pudoryse to vypada, ze vypln prekryva cast zdi a tudiz ji zakryva. coz je zadouci. Pri tisku se ale stane, ze poradi kresleni je zruseno a tim padem je videt vse.... Doufam, ze jsem to posal nejak srozumitelne o co mi jde
|
stř úno 21, 2007 3:32 pm |
|
|
CADmaster
Moderátor
Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm Příspěvky: 1016 Bydliště: Praha
|
Re: Tisk - pri zachovani "poradi kresleni"
milis píše: Dobry den, potreboval bych vedet jestli nema nekdo zkusenost s tim, kdyz je potreba tisknout v poradi jake je nadefinovano ve vykrese. To znamena: zed je prenesena dozadu, pres ni jde nakreslena vypln, ktera je prenesena dopredu. V pudoryse to vypada, ze vypln prekryva cast zdi a tudiz ji zakryva. coz je zadouci. Pri tisku se ale stane, ze poradi kresleni je zruseno a tim padem je videt vse.... Doufam, ze jsem to posal nejak srozumitelne o co mi jde
Výkresy by se měli tisknout přesně v takovém zobrazení, v jakom jsou uloženy v mapě pohledů. Tuhle se mi stalo něco obdobného, tam byla ale chyba u nového ploteru, byl špatně nastaven. Jinak to ale funguje korektně.
stř úno 21, 2007 4:55 pm |
|
|
xmalda
|
Nevim v jake delas verzi. Co si pamatuju, tak jsem s timhle mel problem v nejakych starsich verzich, ale ted se mi to nestava. Tak jak urcim poradi prvku, pomoci F5 dolu, F6 nahoru, tak to tak i zustane u tisku. Delam v AC10. Estli jsem teda pochopil tvuj dotaz
|
stř úno 21, 2007 5:04 pm |
|
|
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
diky moc, pracuju ve verzi 8.1. Mel jsem skutecne spatne nastaveny plotr, samotnyho by me to nenapadlo....tam byla ta chyba. Jinak to opravdu funguje perfektne jak ma
|
pát úno 23, 2007 3:53 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|