Když použiji do výkresu nástroj Obrázek, tak se mi ho nedaří vytisknout na ploteru - ani nezaleží jestli jdu přímo nebo přes plotmaker - prostě tam chybí - poraďte někdo. Co mám špatně nastaveno - nebo to u AC 7 nejde?
vetsinou je problem v ovladaci verzus pamet plotru
zkuste plotrovat a tisknout zda je to stejne
zkuste vitisknout treba na jinou tiskaru.
Vetsina plotru ma v zakladni vybave malou pamet a ovladace to nevyuzivaji pamet pocitace (
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
Zkusím zalaborovat s ovladači - na tiskárnu jsem to nezkoušel (na plotru to nešlo). Díky za nápad a radu.
sob lis 05, 2005 8:32 pm
Pavel Vostal
Mě se netiskne obrázek v Plotmakeru, pokud v AC9 v nastavení obrázků zaškrknu "průhledně". Nevím jestli je to v AC7 podobně, už si to nepamatuju. Snad tento postřeh ti k něčemu bude.
_________________ Lenovo R61 C2D 7250 (2GHz) 3GB ram NVidia Quadro NVS 140M Windows XP Pro AC9.0 (2219) Monitor 1680/1050 (NB) + 1680/1050 (Eizo 21" S2110W)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru