Právě je pát říj 19, 2018 1:14 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Plocha ohraniceni 
Autor Zpráva

Registrován: pát zář 24, 2010 2:36 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Plocha ohraniceni
Dobry den,
poprve tisknu v ACHcadu pres prikaz TISK a nejde mi zaktivovat prikaz PLOCHA OHRANICENI, mam zde vice vykresu najednou, je to pro me tedy dulezit. Muzete mi poradit? Diky


pát zář 24, 2010 2:43 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 504
Příspěvek Re: Plocha ohraniceni
Můžete napsat o jakou verzi AC jde?
Pokud pracujete ve verzi 10 a vyšší, tak zkuste využít výkresovou složku. Potom nebude potřeba ohraničení :-).

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


pát zář 24, 2010 3:34 pm
Profil

Registrován: pát zář 24, 2010 2:36 pm
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Plocha ohraniceni
Jedná se o ACHcad 13 EDU. S výkresovou složkou bych ráda pracovala, ale bohužel nevím jak... a začínala jsem na AUTOcadu, takže si pomáhám tím... :)


pát zář 24, 2010 4:03 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 504
Příspěvek Re: Plocha ohraniceni
Zkuste prohledat fórum, už se to tu řešilo a určitě je to i popsané v nápovědě.
Věnujte tomu trochu času, vyplatí se Vám to.

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


pát zář 24, 2010 9:30 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Plocha ohraniceni
Princip výkresové složky v Archicadu je obdobný jako u výkresové složky (layoutů) v Autocadu. Pokud jste tedy používala výkresovou složku v Autocadu, určitě se velmi rychle naučíte pracovat s tou v Archicadu.

Doporučuji nápovědu nebo ještě lépe skripta: http://www.cegra.cz/131-produkty-prirucky.aspx Je to investice, která se vám jistojistě vyplatí, protože pak ušetříte velmi mnoho času.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


ned zář 26, 2010 4:07 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz