Právě je úte črc 17, 2018 11:57 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Archicad 10 a plotr HP T770 
Autor Zpráva

Registrován: čtv led 07, 2010 1:47 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek Archicad 10 a plotr HP T770
Nemá někdo zkušenosti s tímto plotrem? Plotr mám teď nový a už třikrát se mě stalo, že mě vyjel výkres bez písmen. Jen čáry. Dnes jsem vytiskl 4 výkresy dobře pak dva špatně a pak zase dobře. Fakt nevím kde je chyba....


úte kvě 11, 2010 11:31 pm
Profil

Registrován: čtv led 07, 2010 1:47 pm
Příspěvky: 15
Příspěvek Re: Archicad 10 a plotr HP T770
Nikdo nic?


ned kvě 16, 2010 10:30 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 249
Bydliště: Plzeň
Příspěvek Re: Archicad 10 a plotr HP T770
Nastavte ve vlastnostech plotru tisk rovnou z počítače (ne z paměti plotru často to zlobí)

_________________
Archicad 19, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


úte čer 01, 2010 12:08 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz