Právě je pon srp 20, 2018 3:38 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Výplně jsou při plotrování průhledné 
Autor Zpráva

Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm
Příspěvky: 112
Bydliště: HK
Příspěvek Výplně jsou při plotrování průhledné
Zdravím, mám problém s plotrováním. Na výkrese mám nastavený pozadí výplní (bílou), aby mi někde překrývala konstrukce, které nechci aby se mi při tisku zobrazovaly apod. Zkrátka mám všude v projektu neprůhledné výplně, když zvolím příkaz "plotrovat" tak se mi všechny výplně zprůhlední. Pokud zvolím příkaz "tisk" tak se mi výplně chovají korektně. používám plotr HP Designjet 450 C. Nejde to někde nastavit? Děkuju moc za každou radu

_________________
-------------
iMac 20" (Intel Core 2 Duo, 2,4 GHz)
(SDRAM 4 GB, ATI RADEON HD 2600 Pro)
ArchiCAD 12, Artlantis Studio 2, Mac OSX 10.5...


úte bře 09, 2010 9:32 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: Výplně jsou při plotrování průhledné
Přesně nevím, ještě jsem se s tím nesetkal, ale asi bych hledal v nastavení ovladače plotru. Pokud by nic nepomohlo, použil bych formát PDF, který bych následně poslal do plotru. Já používám PDF pořád, protože tisknu v copycentru...

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


úte bře 09, 2010 9:46 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz