|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 2:12 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
ŠPATNÝ TISK VLOŽENÝCH JPG
Autor |
Zpráva |
Bart.B24
|
ŠPATNÝ TISK VLOŽENÝCH JPG
Narazil jsem na problém špatného tisku vložených JPG obrázků. Mam oskenovaný výkres složený z několika JPGček a na to jsem pomocí základních prvků přěkreslil dílčí změny. Vše se zobrazuje dobře akorát jakmile dám tisk tak se vytisknou třeba jen 4 JPG z 6 a dokreslené části. Vůbec se mi zatim nepodařilo tento problém vyřešit. Zkoušel jsem snad vše. Jediná změna kterou jsem zaznamenal byla ta, že když jem u JPG které se netisklo zrušil natočení, vše se vytisklo. Ale to je mi k ničemu když ksobě potřebuju ty JPG slícovat a natočit. Jde o běžný JPG 600dpi. Prosím skuzte poradit s tímto problémem.
|
pon lis 23, 2009 2:18 pm |
|
|
Pavel Švanda
Moderátor
|
Re: ŠPATNÝ TISK VLOŽENÝCH JPG
Dobrý den
Toto se stávalo kdysi tuším u verze 11 když nebyla updatovaná na nejvyšší hotfix. Mohlo by pomoci imporotvat obrázky do archicadu pomocí kresby a ne přes nástroj obrázek. Tím můžete obrázek i lépe ořezat a sesadit k sobě. Hlavně se podívejte, máte-li aktualizováno...
_________________ Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64
|
pon lis 23, 2009 4:33 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|