Právě je pát zář 21, 2018 1:38 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
HP DesignJet 110Plus 
Autor Zpráva

Registrován: pát bře 17, 2006 5:30 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek HP DesignJet 110Plus
Netisknete náhodu někdo na plotru HP DesignJet 110Plus? Archicad 10 ho nerozpozná a není ani v nabídce. Nevím co s tím mám dělat.


ned čer 01, 2008 2:06 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
pokud neni v nabidce, tak neni ani nainstalována, nebo je nainstalovana spatne. Podivejte se v nabidce Os windows Start/nastaveni/tiskarny a faxy. V nabidce musi byt tiskarna zobrazena.

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


ned čer 01, 2008 8:23 pm
Profil

Registrován: pát bře 17, 2006 5:30 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
Ve windows samozřejmě nainstalován plotr je, lze provádět tisk, ale já potřebuju plotovat a tam v tom seznamu u nastavení plotru se nenachází.


pon čer 02, 2008 11:55 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
tak to je divne, a v jinem programu se tiskarna v seznamu objevuje? napriklad ve wordu....

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


pon čer 02, 2008 2:53 pm
Profil

Registrován: pát bře 17, 2006 5:30 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
Ano ve všech aplikacích je to v pořádku, jen v archicadu, když dám nastavení plotru, tak tam není, je to tím, že ve složce PlotWare není potřebný soubor pro ten plotr. Bohužel ten soubor není ani u ovladačů dodaných s plotrem. Bohužel jsem asi koupil plotr, u kterého nepodporuje archicad plotrování.


úte čer 03, 2008 6:07 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
A proč vám vadí tisk? Možná je to pomalejší, ale jinak s tím snad není žádný problém,ne?

_________________
AC 17


úte čer 03, 2008 6:47 am
Profil

Registrován: pát bře 17, 2006 5:30 pm
Příspěvky: 18
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
Správná otázka...Asi jde o zvyk z původního plotru,navíc mi to uživatelské prostředí pro plotování v archicadu připadá daleko jednodušší a přehlednější. Nic jiného mi asi nezbude. Ten plotr má tiskový jazyk PCL 3 GUI a co jsem vyčetl, tak na plotování má být HPGL.


úte čer 03, 2008 1:03 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 12:22 pm
Příspěvky: 100
Bydliště: Ježov (HO)
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
Já tiskám na HP130, a řada 110 se moc neliší, tyto tiskárny jsou vedeny jako velkoformátové tiskárny, nikoliv plotry, proto je Archicad nemá v nabídce. Jelikož jsem na plotru z Archicadu jeste netiskal a funkci plotrovat jsem tedy jeste nevyužil, nevidim tedy rozdil mezi klasickým tiskem a plotrováním.

_________________
i486 DX
4MB RAM
HDD: 40MB
Archicad 11


úte čer 03, 2008 1:30 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
aha, ja se porad bavil o tisku, plotrovani jsem nikdy nepouzil a nedelam mezi tim rozdily :). omlouvam se.

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


úte čer 03, 2008 2:21 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
Já používám plotrování, že je to rychlejší...zdá se mi že je to míň dat...a hlavně jinak než plotrováním nezískám plt soubor...na druhou stranu se mi zas nepodařilo nastavením plotrování udělat šablonu výkresu a musí vždy pro výkres nastavovat velikost papíru..zůstává vždy ta poslední použítá.

_________________
AC 17


úte čer 03, 2008 4:28 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát dub 17, 2009 9:21 pm
Příspěvky: 142
Příspěvek Re: HP DesignJet 110Plus
Tuto tiskárnu máme a není s ní jediný problém. Teďka byl trošku boj dostat se pod WIN 7 ale šlo to. Jinak doporučuji nainstalovat nejnovější ovladač tiskárny a pak by to mělo jít. Naše 110plusko nám už funguje od verze ARC 9 takže logicky pod desítkou fungovalo také. :) Jinak opravdu je vedeno pro podporu tisku ne plotrování.

Ovladače
( http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... taskId=135 )

_________________
Jsem rozhodnut že zde budu podle svých možností pomáhat...
AC 15 64bit, Notebook - Core 2 Duo 2,2 Mhz, 4 Gb ram, Win 7 Ultimate....UŽ TO JDE HŮŘE :(


pon kvě 10, 2010 7:55 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz