Právě je pát zář 21, 2018 2:28 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
výplne vo výkresovej zložke 
Autor Zpráva

Registrován: ned dub 09, 2006 1:26 pm
Příspěvky: 12
Příspěvek výplne vo výkresovej zložke
keď nakreslím výplne priamo do výkresovej zložky (napr. pri legende materiálov), sú tieto výplne veľmi veľké a nekorešpondujú s veľkosťou výplní vloženej kresby
neviem ako dosiahnuť rovnakú veľkosť v kresbe aj vo výkresovej zložke
možte mi poradiť ?
Sela


stř pro 05, 2007 8:50 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 25, 2005 9:28 pm
Příspěvky: 272
Bydliště: Šumperk
Příspěvek 
tohle resim taky, uz jsem se dotazoval, resim to z půdorysu zatim dalsi kresbou :(. poradte pls.

_________________
ArchiCAD 9,10 Artlantis R 1.2.6
iMac, OS X 10.6.2
2 Ghz Intel
1,5 RAM, ATY RADEON X1600 256 Mb


čtv pro 06, 2007 9:44 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek 
Já je kreslím do nezávyslého pracovního listu. Ale taky mě to štve.

_________________
AC 17


čtv pro 06, 2007 9:45 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek 
Kdyz date v nastaveni atributu / typy vyplni/ danou srafu, tak dole se da zaskrtnozut: Nezávisle na Měřítku. Tím pádem bude velikost šravy všude konstantní. Tusim, ze jsem tam ale narazil jeste na jeden problem, ale ted uz nevim jaký. Zkuste a praxe ukaze.
Vytvoril jsem i pokusny soubor v AC11, muzete se podivat: http://85.132.225.118/malda/ac/pokus_srafy.rar

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


čtv pro 06, 2007 3:59 pm
Profil

Registrován: ned dub 09, 2006 1:26 pm
Příspěvky: 12
Příspěvek 
áno máte pravdu, keď som nastavil "nezávisle na merítku", zväčšila sa šrafa v kresbe a tým pádom sa vyrovnala tej na výkrese
potom som ju zmenšil do požadovanej veľkosti v tabuľke typov výplní a je to
iná vec je ale tá, že teraz budem musieť mať výplne urobené pre každú mierku osobitne (1:50, 1:100 ...)
Sela


Naposledy upravil Sela dne pát pro 07, 2007 12:02 am, celkově upraveno 1

čtv pro 06, 2007 9:57 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek 
Jo, to je ten problem, ktery jsem tusil :), casto to resim jako Ondrej Novacek. Jine reseni nez tady bylo napsano asi neni :(

_________________
AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570


pát pro 07, 2007 12:00 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 27, 2007 9:15 am
Příspěvky: 251
Bydliště: Plzeň
Příspěvek 
Mám legendy kdekoliv v půdoryse a vkládám je jako výkres samostatně do výkresové složky. Tímpádem nemám nikdy problém.
TIP : Výkresy jdou ořezávat a editovat stejně jako jakákoliv deska nebo šrafa

_________________
Archicad 21, Artlantis Studio 6
Co nejvíc věcí ve 3D a co nejmíň dokreslování


pon pro 10, 2007 1:00 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz