|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 2:40 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Warren.Griffin
|
"rozmazané" textury
Mám drobný problém s vizualizací terénních úprav. Mám kompletně vymodelované venkovní terénky (síťě) kolem projektované novostavby, mám barevně rozlišené komunikace a zeleň, resp mám povrchy z různých materiálů, ke kterým jsem si přiřadil texturu z knihoven. Nevim proč, ale veškeré tyto textury jsou v 3D prostoru "rozmazané", např. místo šedivé dlažby mám jakoby takové to "televizní zrnění", apod. Není to pro mě důležitý, jenom mě zajímá, proč se to dějě. Není to stálá chyba. Občas se textury zobrazují dobře, ale když např. projekt "uložim jako" novou verzi/fázi projektu, tak se chyba vyskytne.
(AC10, commercial)
|
pát srp 17, 2007 4:22 pm |
|
|
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
vypada to na spatne nactenou knihovnu s pouzitymi texturami. Zkusil bych jit do spravce knihoven a slozku s texturami znovu nacist....
|
ned říj 28, 2007 10:30 pm |
|
|
LubosC
Moderátor
Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm Příspěvky: 1393 Bydliště: Praha
|
nebo to je duplicita objektu sa ruznymi povrchy a render nevi ktery ma rendrovat tak z kazdeho udela kousek
_________________ LubosC API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ; nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz
|
pon říj 29, 2007 9:01 am |
|
|
xmalda
|
a nebo grafika, zkus upgrate ovladacu
_________________ AC 11 ...WIN 7 64...Intel Core i5-2550K 3,40Ghz...8 GB RAM...Nvidia GeForce GTX 570
|
pon říj 29, 2007 2:37 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|