Právě je ned srp 19, 2018 6:30 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
AC15 - lomená čára 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 15, 2005 1:40 pm
Příspěvky: 167
Příspěvek AC15 - lomená čára
narazil někdo na problém s lomenou čárou? nelze rozbít na jednoduché čáry. Sjednotit jednoduché čáry na lomenou jde bez problému....

_________________
ArchiCAD_21, ThinkPad T530, Win10(64)


pon lis 14, 2011 10:31 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 24, 2007 3:31 pm
Příspěvky: 502
Příspěvek Re: AC15 - lomená čára
Bohužel ano,

nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem normální čárou pomocí kouzelné hůlky polyčáru "obkreslil".

_________________
ing. Michal Jirát
NOSCALE architects, s.r.o.
Odborná rada pro BIM
Výuka ArchiCADu na FA ČVUT

Realizační dokumentace a rekonstrukce v AC21 s přehledem, teamwork2 je super a prezentace pomocí BIMx nemá chybu


pon lis 14, 2011 11:07 pm
Profil

Registrován: úte bře 06, 2007 3:47 pm
Příspěvky: 42
Příspěvek Re: AC15 - lomená čára
Ano, tiez to mozem potvrdit. Obavam sa, ze podobnych chyb v AC15 este najdeme viac.


úte lis 15, 2011 2:25 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: stř kvě 04, 2011 7:46 pm
Příspěvky: 73
Příspěvek Re: AC15 - lomená čára
Musím říct, že čím víc v AC 15 dělám, tak nacházim celkem velké nedostatky


úte lis 15, 2011 11:21 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: AC15 - lomená čára
Lomenou čáru můžete zatím rozbít pomocí optimalizace čar. Úpravy/změna tvaru/optimalizovat čáry. Pro mě je to ale stejně ukázkový bug, čili okamžitě píši do graphisoftu. Některé chybky, na které jsme narazili vyřeší příští hotfix. Na termín jeho uvolnění se mě neptejte, GR mi to zatím nesdělil.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


stř lis 16, 2011 10:12 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: AC15 - lomená čára
Tak Graphisoft toto vede jako chybu a odstraní to v jednom z následujících hotfixů. Nevím v jakém, nevím kdy.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


pon lis 21, 2011 2:45 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz