Právě je ned úno 25, 2018 4:00 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
RAZÍTKO ZONY 
Autor Zpráva

Registrován: pon říj 03, 2011 6:36 pm
Příspěvky: 2
Příspěvek RAZÍTKO ZONY
Mám problém. V pátek odevzdávám část ročníkového projektu a nejdou mě umístit zóny? Píše mě to: Zońa není v načtených knihovnách?? Prosím o radu. přešel jsem z archicadu 14 na archicad 15.


úte říj 11, 2011 4:09 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 02, 2007 2:34 pm
Příspěvky: 452
Příspěvek Re: RAZÍTKO ZONY
Razítko zóny je součástí knihovny. Jelikož jste začal v AC14, máte razítko z verze 14. Musíte tedy do projektu načíst ve správci knihoven ještě knihovnu AC14 a pak se tam razítka objeví.

_________________
Intel Core i7 2630 2.0GHz, GeForce GT 540M, 8GB DDR3, W7 64


stř říj 12, 2011 7:44 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz