|
|
|
|
Právě je sob lis 23, 2024 2:36 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
Chytrá výplň - izolace
Se 13 tkou přišla funkce "chytré výplně" u tepelných izolací v sendvičových konstrukcích. V nastaení sendviče přibyla funkce "orientace výplně". No jo, jenže pokud zvolím "vyplnit vrstvu" a zvolím šrafu tepelné izolace 100 (přednastavené), tak se mi vrstva vyplní tak titěrnou šrafou, že to vypadá jako souvislá plná výplň. Prostě se zcvrkne. Pokud zvolím "počátek prvku" tak to bere začátek např. dolní hrany desky. Jenže izolace je uprostřed skladeb, takže se sice zobrazí v dobrém měřítku akorát, že je zase posunutá dolů, takže jsme tam kde jsme byli u 12 tky. Určitě to musí nějak fungovat, akorát nevím co se má kde zaškrtnout....Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Díky
_________________ ------------- iMac 20" (Intel Core 2 Duo, 2,4 GHz) (SDRAM 4 GB, ATI RADEON HD 2600 Pro) ArchiCAD 12, Artlantis Studio 2, Mac OSX 10.5...
|
stř pro 02, 2009 6:28 pm |
|
|
martyl
|
Re: Chytrá výplň - izolace
Taky se mi to stává....nijak se mi to nepodařilo nastavit správně, tak jsem naimportoval šrafy izolací ze šablony AC13 a je to v pořádku..jen v jednom projektu z AC12 mi toto nefunguje ani se šrafou šablony AC13, tam mi to nedělá vlnovku..taky netruším proč.
_________________ AC 17
|
stř pro 02, 2009 7:00 pm |
|
|
milis
Registrován: pon pro 26, 2005 4:18 pm Příspěvky: 112 Bydliště: HK
|
Re: Chytrá výplň - izolace
Díky moc, pomohlo naimportování šrafy ze 13 tky. Asi to bude přechodem mezi 12-13. ....
_________________ ------------- iMac 20" (Intel Core 2 Duo, 2,4 GHz) (SDRAM 4 GB, ATI RADEON HD 2600 Pro) ArchiCAD 12, Artlantis Studio 2, Mac OSX 10.5...
|
stř pro 02, 2009 7:33 pm |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|