Výplň a jej šráfa pod uhlom
Dobrý deň, chcem sa spýtať na možnosť šráfy pri rezovej výplni steny mať ju natočenú vzhľadom na lokálny počiatok steny ,totiž keď mám v pôdoryse steny pod rôznym uhlom,ale s rovnakou rezovou výplňou uhol šráfy je fixný - nastavený v nastaveniach type výplne .Pri niektorych uhloch steny v podoryse - srafa ide skoro rovnobežne z hranami steny.... Doteraz som to riešil vytváranim uhla šrafy pre každý prípad natočenia steny osobitne.Čo v prípade kruhových stien a veľkých projektoch s niekolmými stenami pod rôznym uhlom je nerealizovatelne.Dík.
Re: Výplň a jej šráfa pod uhlom
Tak už som to medzičasom vyriešil - odpoveďou je použiť sendvičovú konštrukciu a tam zaškrtnuť orientáciu k lokalnému počiatku - ale na kruhovu stenu to neplatí - čo s tým?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru