Právě je sob srp 18, 2018 8:57 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Dotaz na sw 
Autor Zpráva
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 15, 2005 4:08 pm
Příspěvky: 14
Bydliště: Slušovice
Příspěvek Dotaz na sw
Zdar.
Nemate sw pro aktualizaci kontaktu z mobilu na PC a posilani SMS pro mobil Nokia 6310i a infraport?
Nabizim tento sw pro stejny telefon a spojeni seriovy kabel mobil a PC (notebook).

:D

_________________
Have a Nice Day!
Dušan Piše
Cegra Zlín, Ostrava


čtv zář 15, 2005 4:35 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Dotaz na sw
Douša píše:
Zdar.
Nemate sw pro aktualizaci kontaktu z mobilu na PC a posilani SMS pro mobil Nokia 6310i a infraport?
Nabizim tento sw pro stejny telefon a spojeni seriovy kabel mobil a PC (notebook).

:D


Vždyť SoftWare je pro všechny druhy připojení. SW NokiaManager se nainstaluje (slouží také pro přenos dat mezi PC a telefonem) otázka je čím propojíme PC a telefon. V tom SW se nastaví, nebo to dokonce i detekuje sám, přes co je připojen telefon k PC (zda je to COM, bluetooth, infra ...).

Čili moje odpověď na dotaz, zda někdo nemá SW pro přenos dat z 6310i a PC by byla, že to zmákne SW NokiaManager (tuším že se tak jmenuje, je ke ztažení na www nokia)


úte zář 20, 2005 3:41 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 15, 2005 4:08 pm
Příspěvky: 14
Bydliště: Slušovice
Příspěvek Dotaz na SW
Díky za informaci.

Podívám se na http://www.nokia. Na instalačním CD s Nokií byl jen Nokia SUITE, což problém neřeší. Umí to jen "kopírovat"...

Co jsem měl SW s kabelem (PC a Nokia), to bylo OK. Bohužel nový notebook nemá seriový port a sw neumí komunikaci přes infra...

D.

_________________
Have a Nice Day!
Dušan Piše
Cegra Zlín, Ostrava


čtv zář 22, 2005 12:53 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: Dotaz na SW
Douša píše:
Díky za informaci.

Podívám se na http://www.nokia. Na instalačním CD s Nokií byl jen Nokia SUITE, což problém neřeší. Umí to jen "kopírovat"...

Co jsem měl SW s kabelem (PC a Nokia), to bylo OK. Bohužel nový notebook nemá seriový port a sw neumí komunikaci přes infra...

D.


Tak jsem se spletl v názvu, je to skutečně nokia PC Suite, ale ten SW umí komunikaci přes infra ( náhled http://www.4dprojekt.cz/cz/ostatni/6310.JPG ). Takže si ho jen stačí stáhnout.

_________________


AC 5 ...... 19


čtv zář 22, 2005 1:18 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: čtv zář 15, 2005 4:08 pm
Příspěvky: 14
Bydliště: Slušovice
Příspěvek 
Dík CADmaster,

problém je vyřešen. Funguje to. :lol:

I když byla informace, že není podporován OS WIN XP a SP2, tak to prozatím běží!

_________________
Have a Nice Day!
Dušan Piše
Cegra Zlín, Ostrava


pát zář 23, 2005 11:05 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Douša píše:
Dík CADmaster,

problém je vyřešen. Funguje to. :lol:

I když byla informace, že není podporován OS WIN XP a SP2, tak to prozatím běží!


Bitteschön ;)

_________________


AC 5 ...... 19


pát zář 23, 2005 11:19 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz