Právě je stř srp 15, 2018 7:59 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
firma Nemetschek koupí ArchiCAD s celým Graphisoftem 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek firma Nemetschek koupí ArchiCAD s celým Graphisoftem
na serveru http://www.cdesign.cz se dnes objevil článek, který informuje o tom, že firma Nemetschek koupí ArchiCAD s celým Graphisoftem. více zde: http://www.cdesign.cz/h/Clanky/AR.asp?ARI=101387 .

_________________


AC 5 ...... 19


úte led 02, 2007 2:58 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek 
Tak to je mazec 8)
otazka je, jestli to AC prospeje, nebo uskodi... :?


úte led 02, 2007 5:46 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 20, 2005 3:17 pm
Příspěvky: 1016
Bydliště: Praha
Příspěvek 
xmalda píše:
Tak to je mazec 8)
otazka je, jestli to AC prospeje, nebo uskodi... :?


Já pevně doufám že prospěje. Například nemetschek je na tom líp se statikou a konstrukcemi. Třeba vypomůže teď i AC : )

_________________


AC 5 ...... 19


úte led 02, 2007 6:48 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Podle mého tady vubec nejde o programy ale o vlastnictví a na soucasnem stavu se toho moc nezmeni mozna se zlepsi strategie vyvoje vuce monopolu autodesku . A hlavne se tim nemecek dostal za velkou louži .

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


stř led 03, 2007 9:35 am
Profil

Registrován: čtv led 18, 2007 12:10 am
Příspěvky: 5
Příspěvek 
Byl jsem nejakou dobu v Americe, a tam je dosti aktivni Nemetschek North America s programem Vector Works jak na WIN tak MAC platforme - takze za velkou louzi uz je Nemetschek davno, stejne jako v Asii a Japonsku. Myslim, ze Graphisoft koupili z jinych duvodu.
Vzdycky se hodi o konkurenta min :wink:


čtv led 18, 2007 12:19 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
YAMA píše:
Myslim, ze Graphisoft koupili z jinych duvodu.
Vzdycky se hodi o konkurenta min :wink:


nebo mit zisk konkurenta pro sebe :)

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


čtv led 18, 2007 10:21 am
Profil

Registrován: pát led 05, 2007 11:06 am
Příspěvky: 9
Příspěvek 
Jako kdyby byl Grasphisoft nejakym konkurentem pro Nemetschek.

_________________
Architectural Desktop 2007 CZ, CADKON-DT+, CADKON 2D 2007, Atlas DMT 4


úte led 23, 2007 8:51 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
Narlen píše:
Jako kdyby byl Grasphisoft nejakym konkurentem pro Nemetschek.


co se týče prodeje stavebního CAD tak jsem přesvědčen že ano :)

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte led 23, 2007 9:34 am
Profil

Registrován: pát led 05, 2007 11:06 am
Příspěvky: 9
Příspěvek 
LubosC píše:
Narlen píše:
Jako kdyby byl Grasphisoft nejakym konkurentem pro Nemetschek.


co se týče prodeje stavebního CAD tak jsem přesvědčen že ano :)


Já jsem přesvědčen, že co se týče kvality ne :-) Pracoval jste někdy s Allplanem? ;)

_________________
Architectural Desktop 2007 CZ, CADKON-DT+, CADKON 2D 2007, Atlas DMT 4


úte led 23, 2007 11:01 am
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek 
kdyby byl kvalitnejsi tak i vy mozna pracujete na allplanu a ani nejste na foru archicadu :))
Bohuzel clovek ktery by jibovolné software znal na velmi slusné urovni a všechny stejně aby to mohl porovnat neexistuje a i porovnání by bylo pouze subjektivní. Jinak máme pár uživatelů z Allplanu co maji ted Archicad . Dokonce vim o clověku který měl allplán urcité verze pak archicad 5.0 pak mel pocit ze allplan je lepsi tak si poridil novou verzi tenkrat myslim 16 a nakonec zase upgradoval Archicad a nyni pracuje na Archicadu.
Také zaleží zda porovnáváte dílčí veci nebo celek.

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


úte led 23, 2007 12:40 pm
Profil

Registrován: pát led 05, 2007 11:06 am
Příspěvky: 9
Příspěvek 
LubosC píše:
kdyby byl kvalitnejsi tak i vy mozna pracujete na allplanu a ani nejste na foru archicadu :))
Bohuzel clovek ktery by jibovolné software znal na velmi slusné urovni a všechny stejně aby to mohl porovnat neexistuje a i porovnání by bylo pouze subjektivní. Jinak máme pár uživatelů z Allplanu co maji ted Archicad . Dokonce vim o clověku který měl allplán urcité verze pak archicad 5.0 pak mel pocit ze allplan je lepsi tak si poridil novou verzi tenkrat myslim 16 a nakonec zase upgradoval Archicad a nyni pracuje na Archicadu.
Také zaleží zda porovnáváte dílčí veci nebo celek.


Máte pravdu ;) Nicméně jsem sice na foru Archicadu, ale z mého podpisu je myslím jasně patrné, co je mým pracovním nástrojem :) V Archicadu 5 jsem dělával na škole, protože tam nicjiného nebylo.. pak jsme tam měli 6.5, to bylo o dost lepší než 5ka..nicméně raději jsem pak rýsoval v AutoCADu LT 2002. Archicad mi nesedl mnoha věcmi, ale samozřejmě vím, že je spousta uživatelů, kterým vyhovuje. Poslední verze Archicadu, kterou jsem měl možnost vyzkoušet, byla 7ka, další jsem viděl pouze na předváděčkách. Nicméně stejně jsem zůstal věrný programům od Autodesku.

_________________
Architectural Desktop 2007 CZ, CADKON-DT+, CADKON 2D 2007, Atlas DMT 4


úte led 23, 2007 12:58 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 09, 2005 1:30 pm
Příspěvky: 396
Příspěvek 
Narlen píše:
Máte pravdu ;) Nicméně jsem sice na foru Archicadu, ale z mého podpisu je myslím jasně patrné, co je mým pracovním nástrojem :) V Archicadu 5 jsem dělával na škole, protože tam nicjiného nebylo.. pak jsme tam měli 6.5, to bylo o dost lepší než 5ka..nicméně raději jsem pak rýsoval v AutoCADu LT 2002. Archicad mi nesedl mnoha věcmi, ale samozřejmě vím, že je spousta uživatelů, kterým vyhovuje. Poslední verze Archicadu, kterou jsem měl možnost vyzkoušet, byla 7ka, další jsem viděl pouze na předváděčkách. Nicméně stejně jsem zůstal věrný programům od Autodesku.


hmmm :?
Archicad nepouzivas
Pokud jsi videl posledni verzi 7cku, tak to o AC uz hodne nevis,
pises tady do fora a nechapu o co ti jde.
Nespletl sis to s chatem?
Nebo chces zacit delat na AC :)


úte led 23, 2007 1:08 pm
Profil

Registrován: pát led 05, 2007 11:06 am
Příspěvky: 9
Příspěvek 
xmalda píše:
Narlen píše:
Máte pravdu ;) Nicméně jsem sice na foru Archicadu, ale z mého podpisu je myslím jasně patrné, co je mým pracovním nástrojem :) V Archicadu 5 jsem dělával na škole, protože tam nicjiného nebylo.. pak jsme tam měli 6.5, to bylo o dost lepší než 5ka..nicméně raději jsem pak rýsoval v AutoCADu LT 2002. Archicad mi nesedl mnoha věcmi, ale samozřejmě vím, že je spousta uživatelů, kterým vyhovuje. Poslední verze Archicadu, kterou jsem měl možnost vyzkoušet, byla 7ka, další jsem viděl pouze na předváděčkách. Nicméně stejně jsem zůstal věrný programům od Autodesku.


hmmm :?
Archicad nepouzivas
Pokud jsi videl posledni verzi 7cku, tak to o AC uz hodne nevis,
pises tady do fora a nechapu o co ti jde.
Nespletl sis to s chatem?
Nebo chces zacit delat na AC :)


Říkám, že AC7 byl poslední, se kterým jsem pracoval, nicméně to neznamená, že jsem neviděl další verze nebo jsem si alespoň nepřečetl co umí. S chatem jsem si to nespletl, na tomto fóru se neřeší pouze AC, ale i věci týkající se například DWG formátu a podobně. Na Archicadu začít nechci.

_________________
Architectural Desktop 2007 CZ, CADKON-DT+, CADKON 2D 2007, Atlas DMT 4


úte led 23, 2007 1:14 pm
Profil

Registrován: čtv led 18, 2007 12:10 am
Příspěvky: 5
Příspěvek ArchiCAD x Allplan x Revit
Neudivuje mě, že pan Cipro vychvaluje ArchiCAD, když s ním dělá takovou dobu. Těžko přijme skutečnost, že jiný SW může být v něčem lepší než ten "jeho".

Názorů je spousty, ale málokdo je ochoten připustit, že existují i jiné, velice dobré SW. Nejde to, protože o nich nemají přehled, nebo nechtějí mít.

Je jasné, že univerzální hodnocení neexistuje, takže je prostě na uživateli, který AEC/CAD systém si vybere a k čemu ho použije. Taky určitě "neplivete" na řidiče, který jezdí jiným vozem než vy? Nebo snad ano?
Z některých Vašich reakcí na celém tomto fóru je vidět, že jste zahleděný jenom do toho vašeho AC, což je OK, ale nedává Vám to právo, urážet ostatní, kteří na fóru diskutují.

Takže pane Cipro, nekomentujte to do čeho až zase tolik nevidíte a držte se svého kopyta, resp. ArchiCADu.


pon led 29, 2007 12:12 pm
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 15, 2005 4:32 pm
Příspěvky: 1392
Bydliště: Praha
Příspěvek Re: ArchiCAD x Allplan x Revit
YAMA píše:
Neudivuje mě, že pan Cipro vychvaluje ArchiCAD, když s ním dělá takovou dobu. Těžko přijme skutečnost, že jiný SW může být v něčem lepší než ten "jeho".

Názorů je spousty, ale málokdo je ochoten připustit, že existují i jiné, velice dobré SW. Nejde to, protože o nich nemají přehled, nebo nechtějí mít.

Je jasné, že univerzální hodnocení neexistuje, takže je prostě na uživateli, který AEC/CAD systém si vybere a k čemu ho použije. Taky určitě "neplivete" na řidiče, který jezdí jiným vozem než vy? Nebo snad ano?
Z některých Vašich reakcí na celém tomto fóru je vidět, že jste zahleděný jenom do toho vašeho AC, což je OK, ale nedává Vám to právo, urážet ostatní, kteří na fóru diskutují.

Takže pane Cipro, nekomentujte to do čeho až zase tolik nevidíte a držte se svého kopyta, resp. ArchiCADu.


LOL
mozna si pletete komentar s osobnim nazorem ale to uz jsem si zvyknul z vasich reakci na tomto foru .
Jinak nepotrebuji tady zadne rypaly a take nemam potrebu se nikym dohadovat . Zvazte sve odpovedi vzhledek k vyznamu . Toto je forum uzivatelů archicadu .

_________________
LubosC
API pro Archicad ; GDL všechny urovně ; Rozpočty ; Napojení a databáze ;
nový email : cipra (zavináč) cline (tečka) cz


pon led 29, 2007 12:37 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz