Právě je stř pro 12, 2018 5:50 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
tiskárna na CAD A3 nebo A2 
Autor Zpráva

Registrován: stř zář 06, 2006 6:03 pm
Příspěvky: 146
Příspěvek tiskárna na CAD A3 nebo A2
cau potreboval bych poradit nejakou tiskárnu na tisky z CAD programu
nemam s tiskarnami zkusenosti chtel bych hlavne aby mela co nejmensi spotrebu barvi a aby umela tisknout na co nejvetsi papir poradte kdyztak shop kde jsou na toto zamereni
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=48550
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=64538
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=43156
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=71386
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=43154
nebudu potrebovat zadnou super fotografickou kvalitu nbarvou budu tisknout jen vymecne takze na rozliseni barevneho tisku nebereu zretel to je mi docela jedno
jsem student takze si nemuzu dovolit tiskarnu nejak extremne drahou diky
diky za kazdou radu


sob dub 26, 2008 9:42 pm
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: tiskárna na CAD A3 nebo A2
Já bych si určitě vzal tu A2 a nebo radši A1....tu jsem našel na netu na srovnáme.cz snad za 29 tis s DPH. Já nakonec koupil starší plotr HP 450C s řezačkou a stojanem za 15 tis a jsem spokojenej.

_________________
AC 17


sob dub 26, 2008 9:47 pm
Profil

Registrován: stř zář 06, 2006 6:03 pm
Příspěvky: 146
Příspěvek Re: tiskárna na CAD A3 nebo A2
ja bych prave nejradsi koupil neco do tech 150000kč prtpze jsem student a nechce se mi do toho az tolik vrazet


ned dub 27, 2008 3:33 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: tiskárna na CAD A3 nebo A2
Mrkni se na http://www.hpdesignjet.cz Měl jsem sice s tím plotrem problém, ale prodávající vše bez problémů vyřešil a teď tiskne jak nový. A3 tiskárna je pro mě strašně malá.

_________________
AC 17


ned dub 27, 2008 6:47 am
Profil

Registrován: stř zář 06, 2006 6:03 pm
Příspěvky: 146
Příspěvek Re: tiskárna na CAD A3 nebo A2
ja bych se docela bal koupit starsi aby to nemelo zaruku


Naposledy upravil macabe dne ned dub 27, 2008 5:36 pm, celkově upraveno 1

ned dub 27, 2008 7:56 am
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 29, 2005 11:47 pm
Příspěvky: 487
Příspěvek Re: tiskárna na CAD A3 nebo A2
Risk je zisk :lol:

_________________
AC 17


ned dub 27, 2008 5:32 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz