Právě je úte říj 23, 2018 10:11 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Problém s instalací DEMO verze AC20 
Autor Zpráva

Registrován: úte úno 15, 2011 7:37 pm
Příspěvky: 17
Příspěvek Problém s instalací DEMO verze AC20
Dobrý den, potřeboval bych poradit s instalací demo verze AC20. Kolegovi ve firmě, který dělá rozpočty, jsme chtěli nainstalovat demo Archicadu, aby byl schopen v naší dokumentaci měřit a nemusel neustále něco přeměřovat z papírových výkresů. Instalace samotná proběhne v pořádku, ale při pokusu o spuštění programu naběhne klasické okno s logem a obrázkem a po pár vteřinách zmizí, vyskočí hláška bug reporteru a to jest vše. Věřím, že program samotný je asi nainstalovaný správně, spíš nějaká třetí strana v počítači pravděpodobně brání spuštění. Máte někdo zkušenosti?

Jedná se o NTB Lenovo Think Pad, i5 2,2 GHz, 8 GB RAM, Windows 7 64 bit

Díky za pomoc.


pát čer 16, 2017 9:53 am
Profil

Registrován: úte pro 25, 2012 5:18 am
Příspěvky: 40
Příspěvek Re: Problém s instalací DEMO verze AC20
Dobrý den,

zkoušeli jste program odinstalovat a nainstalovat znovu? Padání programu by mohli způsobovat některé jiné programy běžící na pozadí. Zkuste například vypnut dočasně antivir neb jiný sw, který právě běží a pak spustit AC.
J.Č


stř črc 19, 2017 10:18 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz