Právě je pát srp 17, 2018 12:28 am




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
instalace 
Autor Zpráva

Registrován: pon kvě 18, 2015 6:14 pm
Příspěvky: 4
Příspěvek instalace
kdyby to nešlo už přečíst napišu


Přílohy:
pc scren.jpg
pc scren.jpg [ 115.87 KiB | Zobrazeno 2893 krát ]
stř kvě 20, 2015 12:09 pm
Profil

Registrován: pát zář 19, 2014 10:23 am
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: instalace
Ve svém počítači nemáte pravděpodobně nainstalovanou potřebnou verzi Javy, která je pro instalaci ArchiCADu nezbytná.

http://www.graphisoft.com/downloads/java.html
Zde si stáhněte patřičnou verzi Javy pro Vaši verzi ArchiCADu.

Ještě před tím však odinstalujte všechny ostatní verzi Javy, které máte v počítači.
Ovládací panely - Programy a funkce - ... zde najdete Javu a odtud všechny odinstalujte.
Pak stáhněte vhodnou verzi dle seznamu.

M.


pát kvě 22, 2015 1:54 pm
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz