Právě je pon čer 25, 2018 12:18 pm




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Pomalý archicad na osx 
Autor Zpráva

Registrován: čtv bře 12, 2015 6:01 pm
Příspěvky: 1
Příspěvek Pomalý archicad na osx
Zdravím, už delší dobu řeším problém s archicadem, pokud se to zde už řešilo, předem se omlouvám.
Můj problém je ten, že je archicad pod osx neskutečně pomalý, hrozně dlouho trvá než se něco označí atd.. mám 15 s retinou, tak že výkon by neměl být problém. Dělá mi to všech verzích archicadu od 16 do 18. Někdy to funguje dobře, ale po určitém čase práce, to je zase zpět. Už jsem zkoušel všechny možné nastavení a nic nepomohlo. Nevíte prosím někdo co s tím ? Nerad bych se ho zbavoval. Díky za odpovědi.


čtv bře 12, 2015 6:09 pm
Profil

Registrován: pon pro 03, 2012 3:58 pm
Příspěvky: 54
Příspěvek Re: Pomalý archicad na osx
Zkuste aplikaci spustit v režimu nízkého rozlišení. Možná se vás týká tento článek na helpcentru: http://helpcenter.graphisoft.com/technotes/setup/hardware-compatibility/retina-display-compatibility/
JB


stř bře 18, 2015 11:46 am
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz